JE HAAR WAT LANGER LATEN GROEIEN?
Voorkom beschadiging
Pas op met het gebruik van een föhn, krul- en stijltang. Ze drogen je haar uit, waardoor het beschadigt. Je haar groeit sneller als het gezond is, omdat het dan niet hoef te herstellen. Gebruik je wel een warm apparaat, smeer dan altijd een hittebestendig haarproduct in je haar. Het beschermt voor een groot deel tegen de hitte en zorgt dat het haar zijn glans behoudt. En is gewoon te koop bij de drogist.
Drink veel water
Water is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je haar. Water drinken zorgt er namelijk voor dat je haar sterker wordt en sterker haar groeit sneller. Drink niet te veel water, want dat is ook weer niet goed.
Kammen en borstelen
Kammen stimuleert de haarzakjes en daardoor gaat je haar sneller groeien. Natuurlijk heeft het geen nut om de hele dag door je haren te blijven kammen. Twee keer per dag is voldoende.
Voed je haar
Ook je haar moet worden gevoed. Naast een goede shampoo voor je haartype kun je het best na elke wasbeurt een conditioner gebruiken. Een conditioner voedt je haar, maar maakt het niet zwaar. Eens per week een voedend masker gebruiken, geeft je haar ook een enorme oppepper.
Highlights
Wil je het haar oplichten met een natuurlijk effect? Kies dan voor highlights. Fijne haarstrengen worden gekleurd met een oplichtende haarkleuring, waardoor er een speels effect in het haar ontstaat. Afhankelijk van het gewenste resultaat, kies je voor 1, 2 of 3 delen lowlights in het haar.
Lotionbehandeling
Kalmeer en verkwik de hoofdhuid met een verzorgende lotionbehandeling, met gezond en glanzend haar als resultaat.
Uitgroeibehandeling
Wanneer het haar behandeld is met een permanente kleuring, krijg je na een aantal weken uitgroei vanaf de haarwortel. Met een uitgroeibehandeling kleur je alleen het gedeelte waar de uitgroei te zien is.
Semi permanente kleurbehandeling
Een semi permanente kleurbehandeling geeft je haar een natuurlijke kleur die 6 tot 10 wasbeurten houdt met 40% grijsdekking. Deze behandeling kan het haar niet lichter maken, wel één toon donkerder.
Haarmasker
Laat je haar glanzen en schitteren met een verzorgend haarmasker. Je kleur blijft langer mooi dankzij de intensief voedende en beschermende ingrediënten die het haarmasker bevat.
Conditioner
Verwen je haar met een intensieve conditioner die diep tot het haar doordringt. Veerkracht, glans en een intensieve kleur zijn het resultaat.
Lowlights
Lowlights zijn het tegenovergestelde van highlights en maken het haar een tintje donkerder dankzij fijne haarstrengen die donkerder gekleurd worden dan je huidige haarkleur. Afhankelijk van het gewenste resultaat, kies je voor 1, 2 of 3 delen lowlights in het haar.
Totaalkleuring op maat
Samen met onze kleurexperts kijken we naar de mogelijkheden van jouw haar en bespreken we je wensen. Hierna komen we met een exclusieve kleuring, die afgestemd is op jouw haartype. De kleuring is permanent en biedt 100% grijsdekking. .