SERVICES & TIPS
Wil je het haar oplichten met een natuurlijk effect? Kies dan voor highlights. Fijne haarstrengen worden gekleurd met een oplichtende haarkleuring, waardoor er een speels effect in het haar ontstaat.
Lotionbehandeling
Kalmeer en verkwik de hoofdhuid met een verzorgende lotionbehandeling, met gezond en glanzend haar als resultaat.
Uitgroeibehandeling
Wanneer het haar behandeld is met een permanente kleuring, krijg je na een aantal weken uitgroei vanaf de haarwortel. Met een uitgroeibehandeling kleur je alleen het gedeelte waar de uitgroei te zien is.
Semi permanente kleurbehandeling
Een semi permanente kleurbehandeling geeft je haar een natuurlijke kleur die 6 tot 10 wasbeurten houdt met 40% grijsdekking. Deze behandeling kan het haar niet lichter maken, wel donkerder.
Haarmasker
Laat je haar glanzen en schitteren met een verzorgend haarmasker. Je kleur blijft langer mooi dankzij de intensief voedende en beschermende ingredienten die het haarmasker bevat.
Conditioner
Verwen je haar met een intensieve conditioner die diep tot het haar doordringt. Veerkracht, glans en een intensieve kleur zijn het resultaat.
Lowlights
Lowlights zijn het tegenovergestelde van highlights en maken het haar een tintje donkerder dankzij fijne haarstrengen die donkerder gekleurd worden dan je huidige haarkleur. Afhankelijk van het gewenste resultaat, kies je voor 1, 2 of 3 delen lowlights in het haar.
Totaalkleuring op maat
Samen met onze kleurexperts kijken we naar de mogelijkheden van jouw haar en bespreken we je wensen. Hierna komen we met een exclusieve kleuring, die afgestemd is op jouw haartype. De kleuring is permanent en biedt 100% grijsdekking.