Tips & Advies
JE HAAR WAT LANGER LATEN GROEIEN?
Pas op met het gebruik van een föhn, krul- en stijltang. Ze drogen je haar uit, waardoor het beschadigt. Je haar groeit sneller als het gezond is, omdat het dan niet hoef te herstellen
HOE UW HAARGROEI TE VERSNELLEN?
Veel meer mensen dan u wellicht denkt, hebben te maken met haaruitval. Dat de meesten daar niet blij van worden, zal u vast niet verwonderen.
HOE VERZORG JE LANG HAAR?
Lang haar is vrouwelijk en heeft vaak iets romantisch. Maar om lang haar mooi en gezond te houden heeft het wel een goede verzorging nodig. Meer verzorging dat kort haar nodig heeft.
MOOI HAAR VAN BINNEN UIT
Je haar heeft heel wat te lijden onder weersomstandigheden zoals zon en wind, onder het zwemmen in zout en gechloreerd water en niet te vergeten allerlei chemicalen
DE WAARHEID OVER SHAMPOO
Bij het beoordelen van een shampoo kijk je naar de prijs, of het lekker ruikt en of het goed aanvoelt tijdens het wassen, of het makkelijk uitgespoeld kan worden en je haar goed schoonmaakt.
JE HAREN WASSEN DOE JE ZO
Ondanks allerlei exotische ingrediënten is shampoo is in de eerste plaats bedoeld om vuil, vet en stof uit je haar te wassen en wel zonder het haar uit te drogen.
MEER HAARUITVAL IN DE HERFST
Veel vrouwen merken dat hun haar meer uitvalt in het najaar. Ergens tussen eind augustus en eind november lijk je opeens meer haar te verliezen.
DUN HAAR
Dun haar wil zeggen dat één enkele haar minder dan 0.04 mm doorsnede heeft. Normaal haar heeft een doorsnede van 0.05 – 0.07 mm en alles wat daarboven valt is dik haar.
PSCHYCHOLOGIE VAN HET KAPSEL
Van mensen met krullend haar wordt eerder gedacht dat ze nerveus, wat drukker en impulsief zijn. Deze stereotype gedachte komt af van de zee